Molt
bon dia a tothom! Com estau? Avui vos duim la recepta per fer crespells i una
sopa de lletres de la gastronomía d’aquestes festes. És simplement una
proposta, totalment voluntari.
RECEPTA PER FER CRESPELLS:
Ingredients:
- -1 quilo de farina
- - 8 vermells d’ou
- -400 grams de sucre
- -400 grams de saïm
- -120 ml de suc de
taronja
- -120 ml d’oli
- -Ratlladura de
llimona
- -Canyella (opcional)
- -Motlles
Preparació:
1er: A un bol, començam
ratllant la pell d’una llimona.
2n: A continuación, posam
el sucre, el saïm, l’oli, el suc de taronja i la canyella i ho mesclam tot amb
ses mans fins aconseguir una massa homogènia.
3r: Anam posant farina i
mesclant amb les mans al mateix temps, fins aconseguir una massa compacta. Haurem
d’haver posat 1 quilo de farina aproximadament.
4t: A una superficie plana
(a la taula) posam un poc de farina.
5è: Agafam una bolla de
massa i amb un aprimador/rodillo l’estiram fins deixar-la amb un dit de gruix.
6è: Amb els motlles anam
fent els crespells i els anam posant a una safata.
7è: Els ficam al forn 25
minuts a 180 graus.
8è: Una vegada els hem
tret del forn, els deixam refredar i posam sucre glas per damunt.
Bon profit!
SOPA DE LLETRES (per imprimir):
Tots els que s'animin a cuinar, si volen me poden enviar una foto al correu ppinya@ceipdepractiques.cat i la publicarem a la secció de Vacances de Pasqua. La solució de la sopa de lletres la penjarem al final de la setmana.
Bones festes!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada